Print Friendly, PDF & Email

Privatlivspolitik

Avichem er dataansvarlig for behandling af persondata. Denne side indeholder oplysninger, du har krav på, når der indsamles oplysninger fra vores hjemmeside.

Persondata i Avichem

Persondata er oplysninger, der kan knyttes til dig som individ. Det er et begrænset omfang af persondata, der er relevante for Avichem. Oftest gemmes kun navne, e-mails og telefonnumre. Det primære formål med dine personlige oplysninger på Avichem, er at forvalte det kundeforhold, du har med os på vegne af den virksomhed, du arbejder i eller den organisation du repræsenterer. Nogle personlige oplysninger, som e-mail, navn og virksomhed, vil blive brugt i forbindelse med markedsføring og kundeopfølgning.

Beskyttelse af dine personlige oplysninger er vigtig for os

Avichem indsamler kun de personlige oplysninger, vi har brug for, for at give dig de tjenester eller produkter, du har anmodet om, og for at opfylde lovkrav. Vi deler kun dine personlige oplysninger, hvis loven kræver det, eller du har givet din tilladelse til at gøre det. Vi sørger for, at du ved, hvilke oplysninger vi indsamler og hvad vi gør for at beskytte dit privatliv.

Rettigheder – General Data Protection Regulation (GDPR)

Du har efter Databeskyttelsesforordningen, GDPR, en række rettigheder i forbindelse med indsamlingen og opbevarelse af persondata. Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, bedes du kontakte os via e-mail: mf@avichem.dk eller se oplysningerne nederst på siden.

 • Retten til oplysning
  Du har ret til at modtage en række oplysninger, når virksomheder, myndigheder og organisationer behandler oplysninger om dig.
 • Retten til indsigt
  Du har ret til at se de personoplysninger, vi behandler om dig, og få en række oplysninger om behandlingen.
 • Ret til berigtigelse
  Du har ret til at få urigtige/forkerte personoplysninger om dig rettet.
 • Ret til sletning
  Du har som udgangspunkt ret til at få slettet dine personoplysninger, hvis én af en række betingelser, der nævnes i databeskyttelsesforordningen, er opfyldt.
 • Ret til begrænsning af behandling
  Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
 • Ret til dataportabilitet
  Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger og til at anmode om, at personoplysningerne overføres fra én dataansvarlig til en anden.
 • Ret til indsigelse
  Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.
 • Ret til ikke at være genstand for en automatisk afgørelse
  Du har ret til ikke at være genstand for en automatisk afgørelse udelukkende baseret på automatisk behandling, herunder profilering.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.


Nyhedsbrev

Ved fremsendelse af Avichem’s nyhedsbreve anvender vi den e-mailadresse, som du har angivet ved tilmeldingen. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra Avichem, kan du til enhver tid frasige dig dette via et link til afmelding i hvert nyhedsbrev.


Kontaktoplysninger

Avichem ApS
Godthåbsvej 27
8660 Skanderborg
Danmark

Tlf: 29931667
Mail: avichem@avichem.dk
CVR-nr.: 34582378

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger.
Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Del siden