Ledelse og kultur

High Level Structure (HSL)

High Level Structure (HLS)

HLS er navnet for en fælles struktur, som den internationale standardiseringsorganisation (ISO) har fastlagt for alle ISO-standarder.

Det nye risikobegreb

ISO certificering – Risikobegreb

Med de nye ISO standarder introduceres det nye HLS system (High Level Structure), herunder også det nye risikobegreb.

ISO certificering og ledelsessystemer

ISO certificering og ledelsessystemer

Der stilles krav til virksomheder, der ønsker at opnå en ISO certificering ved implementering af et ledelsessystem efter en af ISO standarderne 9001, 14001 eller 45001.

ISO dokumentation og ISO implementering

ISO dokumentation og ISO implementering

Bliv klogere på ISO dokumentation og hvordan i kan lette jeres arbejde med at dokumentere jeres rutiner for håndtering af kemikalier.

Kemikalieledelse og bæredygtighed

Kemikalieledelse og bæredygtighed

Bliv klogere på kemikalieledelse, hvad forskellen på kemikaliestyring og kemikalieledelse er, og hvordan I kan indføre kemikalieledelse i jeres organisation.

Kemikalieledelse og cirkulær økonomi

Kemikalieledelse og cirkulær økonomi

Læs hvorfor kemikalieledelse er en god idé, hvorfor det bidrager til cirkulær økonomi og bliv klogere på hvordan i undgår at indføre problematiske stoffer i virksomheden.

Hvad siger loven om leverandøransvar

Leverandøransvar – hvad siger loven?

Som producent af en færdigvare eller en artikel, har man det fulde ansvar for, at varen er sikker at bruge. Bliv klogere på de lovkrav der stilles til leverandører.

Nul ulykker

Nul arbejdsulykker

Arbejdstilsynet og Industriens Branchearbejdsmiljøråd har udgivet 30 metoder til forebyggelse af arbejdsulykker. Bliv klogere på sikkerhedskultur og nul ulykker.

Sikkerhedskultur

Sikkerhedskultur

Bliv klogere på hvordan man opnår en kultur med nul ulykker, ved at supplere ledelsessystemet med sikkerhedskulturprogrammer.