Print Friendly, PDF & Email

Du kan vokse med COS

Det er vigtigt for os, at vi kan skabe værdi hos vores kunder. Det gør vi bl.a. ved at tilføre værktøjer, viden og services via vores COS abonnementer. Se vores mission her.

I kan ”vokse med COS” på flere måder:

I kan udvide jeres COS abonnement i takt med at Jeres behov vokser 

Vi har skruet vores COS abonnementer sammen på en sådan måde, at det er muligt at vokse med COS.
I investerer kun i det, I har brug for og samtidig har I sikkerhed for, at skulle I få brug for flere værktøjer, viden og data, så er hjælpen lige om hjørnet, uden at I skal i gang med at rulle en helt ny løsning ud i organisationen.

Du kan få mere viden om vores COS abonnementer her: “COS abonnementer”

COS udvikler kompetencer, til at løse opgaver hurtigere og bedre

Med et COS abonnement tilfører vi værktøjer og viden, om præcis de kemikalier I anvender. På den måde omsætter vi stamdata til værdifuld indsigt i Jeres kemikalier. Denne indsigt gør Jeres medarbejdere kompetente til at udfører de kemikalie opgaver, der er en del af deres arbejde, uanset hvor i organisationen de sidder. På den måde bliver opgaverne løst hurtigere, bedre og mere effektivt.

 

COS tilfører værktøjer, så I kan arbejde proaktivt med kemikalier og skabe resultater 

Med et COS abonnement tilfører vi værktøjer, og viden om, hvordan I bruger disse værktøjer. På den måde bliver I i stand til, med få ressourcer, at arbejde visionært og innovativt med kemikalier. Værktøjerne giver Jer mulighed for at fremme bæredygtighed og holde de problematiske kemiske stoffer ude. Med værktøjerne kan alle i organisationen bidrage til en forbedret bundlinje, og I kan undgå at bruge unødige ressourcer på reaktivt at ”slukke ildebrande”.

Se mere om hvorfor bæredygtighed betaler sig her: “Kemikalieledelse-hvorfor”

Gør det I er bedst til og forøg Jeres ”Return on Investment” (ROI)

Med et COS abonnement lader I Avichem stå for Jeres dataindsamling og databehandling. Det er vi gode til. Vi har både ressourcerne og kompetencerne, og kan gøre det på en effektiv måde. Med et COS abonnement kan I transformere Jeres ressourcer fra databehandling og dokumentation af kemikalier til mere værdiskabende aktiviteter, som fx at have fokus på at skabe forbedringer og bæredygtige resultater i Jeres virksomhed.

Del siden