Vores referencer

Avichem Aps samarbejder med en bred vifte af virksomheder indenfor mange forskellige brancher. De har alle det til fælles, at de bl.a. gerne vil have styr på kemikalier og sikkerhed til gavn for både deres medarbejdere, kunder og miljøet fx kan nævnes:

Widex A/S

Den danske virksomhed Widex, er en af verdens førende producenter af høreapparater.  Se hvilke gevinster de har opnået, ved at indføre “COS” i deres organisation.

Se case
Bavarian Nordic A/S logo

Bavarian Nordic A/S

Bavarian Nordic er en biotech virksomhed med fokus på udvikling, fremstilling og kommercialisering af cancerimmunterapier og vacciner til infektionssygdomme.

alfalaval logo

Alfa Laval

Alfa Laval Kolding A/S, Alfa Laval Nakskov A/S, Alfa Laval Copenhagen A/S, Alfa Laval Aalborg A/S. Alfa Alval udvikler og producerer bl.a. membraner, udstyr og væsketransport løsninger til fødevareindustrien,  farmaceutiske – og kosmetiske industrier samt kedler, brændere, varmevekslere og inertgasbrændere til skibe.

MT_Hoejgaard_Logo

MT Højgaard A/S

MT Højgaard er en entreprenør virksomhed, der skaber rum, som boliger, sygehuse, veje, broer eller hele byrum.

AVK Logo

AVK Danmark A/S

AVK er global markedsleder inden for ventiler og brandhaner og producerer produkter, der kan hjælpe med at løse den globale udfordring med at reducere vandspild.

Frederikshavn Forsyning A/S

Frederikshavn Forsyning A/S

Frederikshavn Forsyning A/S er en multiforsyningskoncern, der består af 8 selskaber. Virksomheden sikrer stabil forsyning af el, vand og varme og behandling af spildevand og affald.

Scandi Byg a/s

Scandi Byg er specialister i udvikling, produktion og opførelse af modulbyggeri. De primære forretningsområder er byggeri af boliger, kontorer, institutioner samt forskning/sundhedsfaciliteter.

Enemærke_Petersen_Logo

Enemærke & Petersen A/S

Enemærke & Petersen er en landsdækkende entreprenør virksomhed og markedsledende indenfor renovering af almene boliger.

Renosyd_logo

Renosyd I/S

Renosyd er Odder og Skanderborg Kommuners fælles affaldsselskab, der arbejder på at gøre affald til værdi med et fokus på økonomi, miljø og mennesker.

G4S_logo

G4S A/S

G4S er verdens største sikkerhedsvirksomhed med landets største beredskab af vagter, vagtassistenter på kontrolcentralen samt montører og servicemontører.

Fors A/S logo

Fors A/S

Fors A/S leverer vand og fjernvarme, renser spildevand, indsamler affald og driver genbrugspladser i Holbæk, Lejre og Roskilde Kommuner med fokus på bæredygtige løsninger, der tager højde for fremtiden.

Stadler logo

Stadler Service Danmark A/S

Stadler Service Denmark ApS er en del af Stadler Pankow GmbH. Stadler producerer og servicerer jernbanekøretøjer ned pålidelighed og præcision for at sikre, at passagererne ankommer sikkert, hurtigt og bekvemt på deres destination.

Novenco Building and Industry A/S logo

Novenco Building & Industry A/S

NOVENCO Building & Industry designer og fremstiller ventilationsudstyr og ventilatorer, der anvender i industrielle- og beboelsesbygninger over hele verden.

Lindpro Logo

Lindpro A/S

Lindpro er en landsdækkende virksomhed med teknik som kernekompetence, der udfører opgaver indenfor installation, drift og vedligehold af tekniske anlæg og installationer til industri, erhverv, bygning og bolig.

Ajos logo

Ajos A/S

Ajos er en af Danmarks største udlejere af materiel fx kraner, hejs, skure, strøm og pavilloner, der bl.a. sikrer at byggepladser holder hjulene i gang og at musikken spiller på rockfestivalen.

Bomidtvest logo

Bomidtvest

Bomidtvest er et af de største selvejende almene boligselskaber i midt- og vestjylland, der bygger, administrerer og udlejer alle typer af boliger – herunder studieboliger, familieboliger og ældreboliger.

COPCO_logo

Copco A/S

COPCO A/S leverer en bred vifte af standard- og specialkemikalier, der anvendes i efterforsknings-, udviklings- og produktionsfaserne indenfor olie- og gasindustrien.

e-l-m Kragelund A/S

e-l-m Kragelund A/S er en stærk europæisk leverandør af håndteringsudstyr og aggregater til gaffeltrucks, herunder bl.a. gaffelflyttere, rotatorer, sideskift, push-pull og teleskopgafler.