Vores referencer

Avichem Aps samarbejder med en bred vifte af virksomheder indenfor mange forskellige brancher. De har alle det til fælles, at de bl.a. gerne vil have styr på kemikalier og sikkerhed til gavn for både deres medarbejdere, kunder og miljøet fx kan nævnes:

Widex A/S

Den danske virksomhed Widex A/S, er en af verdens førende producenter af høreapparater.  Se hvilke gevinster de har opnået, ved at indføre “COS” i deres organisation.

Bavarian Nordic A/S

Bavarian Nordic A/S er en biotech virksomhed med fokus på udvikling, fremstilling og kommercialisering af cancerimmunterapier og vacciner til infektions-sygdomme.

Alfa Laval

Alfa Laval Kolding A/S, Alfa Laval Nakskov A/S, Alfa Laval Copenhagen A/S, Alfa Laval Aalborg A/S. Alfa Laval udvikler og producerer bl.a. membraner, udstyr og væsketransport løsninger til fødevareindustrien,  farmaceutiske – og kosmetiske industrier samt kedler, brændere, varmevekslere og inertgasbrændere til skibe.

Xellia Pharmaceuticals ApS

Xellia Pharmaceuticals ApS (ejet af Novo Holdings A/S), er en specialiseret farmaceutisk virksomhed, med fokus på levering af infektionsbekæmpende behandlinger mod alvorlige og ofte livstruende infektioner.  

MT Højgaard A/S

MT Højgaard A/S er en entreprenør virksomhed, der skaber rum, som boliger, sygehuse, veje, broer eller hele byrum.

AVK International A/S

AVK International A/S er global markedsleder inden for ventiler og brandhaner og producerer produkter, der kan hjælpe med at løse den globale udfordring med at reducere vandspild.

Envases Europe A/S

Envases Europe A/S (tidligere Glud & Marstrand A/S) producerer innovative og høj kvalitative metal emballage løsninger til fødevareindustrien.

Aalborg Forsyning

Aalborg Forsyning, der består af en lang række selskaber fordelt på 4 divisionerer Vand, Energi, Service og Renovation, leverandør af energi- og miljøtjenester, herunder fjernvarme, køling, gas og vand og afleder spildevand, afhenter affald og tilbyder energirådgivning.

Frederikshavn Forsyning A/S

Frederikshavn Forsyning A/S er en multiforsynings-koncern, der består af 8 selskaber. Virksomheden sikrer stabil forsyning af el, vand og varme og behandling af spildevand og affald.

Bacthera A/S

Bacthera A/S, der er et joint venture mellem Chr. Hansen A/S og LONZA AG, fremstiller levende bioterapeutiske produkter.

Danpo A/S

Danpo A/S indgår i fjerkrækoncernen Scandi Standard, der er skandinaviens største forarbejdningsvirksomhed inden for kylling. Koncernen producerer, sælger og markedsfører kølede, frosne og forædlede kyllinger via stærke varemærker som bl.a. Danpo.

Scandi Byg A/S

Scandi Byg A/S er specialister i udvikling, produktion og opførelse af modulbyggeri. De primære forretnings-områder er byggeri af boliger, kontorer, institutioner samt forskning/sundhedsfaciliteter.

Andel Holding A/S

Andel Holding A/S er Danmarks største andelsejede energi- og fibernet koncern, der tilbyder fremtidssikrede energi-løsninger og energirådgivning. Fusion af Radius og Seas NVE.

HI-CON A/S

Hi-Con A/S udvikler og producerer altaner, trapper og facader af højstyrkebeton og er specialiseret i skræddersyede, tynde og minimalistiske designs.

Hosta Industries A/S

Hosta Industries A/S er leverandør af kompleks stålbearbejdning – gennem hele processen fra ide
og design til færdigt, leveret produkt.

HN Group A/S

HN Group A/S leverer sprøjtestøbte og thermoformede plastemner til industrien i Danmark og resten af Europa.

Enemærke & Petersen A/S

Enemærke & Petersen A/S er en landsdækkende entreprenør virksomhed og markedsledende indenfor renovering af almene boliger.

BJ-Gear A/S

BJ-Gear A/S producerer højteknologiske transmissions-løsninger og er en af de førende producenter af kundetilpassede gearløsninger.

Renosyd I/S

Renosyd I/S er Odder og Skanderborg Kommuners fælles affaldsselskab, der arbejder på at gøre affald til værdi med et fokus på økonomi, miljø og mennesker.

G4S A/S

G4S A/S er verdens største sikkerhedsvirksomhed med landets største beredskab af vagter, vagtassistenter på kontrolcentralen samt montører og servicemontører.

DOT Logo

DOT A/S

DOT A/S er nordens førende leverandør af overfladebehandling.

Tvilum Logo

Tvilum A/S

Tvilum A/S er en af verdens førende producenter af plademøbler.

Fors A/S

Fors A/S leverer vand og fjernvarme, renser spildevand, indsamler affald og driver genbrugs-pladser i Holbæk, Lejre og Roskilde Kommuner med fokus på bæredygtige løsninger, der tager højde for fremtiden.

Stadler Service Danmark ApS

Stadler Service Denmark ApS er en del af Stadler Pankow GmbH. Stadler producerer og servicerer jernbanekøretøjer ned pålidelighed og præcision for at sikre, at passagererne ankommer sikkert, hurtigt og bekvemt på deres destination.

Tican Fresh Meat A/S

Tican er en international fødevarevirksomhed med produktion og salg af fersk og frosset svinekød til detail- og industrikunder. Tican, der er Danmarks andenstørste slagteri, eksporterer til nogle af verdens mest kvalitetsbevidste markeder.

FF Skagen A/S

FF Skagen A/S fremstiller fiskemel og fiskeolie til opdræt af fisk og dyr i akvakultur, agrikultur, minkavl og petfood over hele verden.

Nordlab A/S

Nordlab A/S arbejder med analyse af fødevarer, herunder fisk/skaldyr, men også prøver med relation til foder, akvakulturfoder og foderafprøvninger.

Novenco Building & Industry A/S

NOVENCO Building & Industry A/S designer og fremstiller ventilationsudstyr og ventilatorer, der anvender i industrielle- og beboelsesbygninger over hele verden.

Element Metech A/S

Element Metech A/S er en førende leverandør inden for akkrediteret kalibrering og validering af måleudstyr i Danmark med over 100 ansatte og laboratorier over hele landet.

Mil-tek Danmark A/S

Mil-tek A/S leverer luftdrevne affaldspressere og ballepressere i hele Danmark til komprimering og genbrug af affald som eksempelvis pap, plast, køkkenaffald, Flamingo og dåser.

Ajos A/S

Ajos A/S er en af Danmarks største udlejere af materiel fx kraner, hejs, skure, strøm og pavilloner, der bl.a. sikrer at byggepladser holder hjulene i gang og at musikken spiller på rockfestivalen.

LGC Biosearch Technologies

LGC Biosearch Technologies, en division af LGC Group, er verdensledende inden for design, udvikling og fremstilling af sofistikerede, brugerdefinerede oligonukleotidbaserede værktøjer og tilknyttede reagenser til de molekylære diagnostiske, forsknings- og anvendte markeder.

DNA Diagnostic A/S

DNA Diagnostic A/S er en dansk biotech virksomhed, der er specialiseret i udvikling af PCR (Polymerase Chain Reaction) og qPCR (Quantitative Polymerase Chain Reaction), testsæt til fødevare-sikkerhed og til menneskers og dyrs sundhed.

Henning Mortensen Logo

Henning Mortensen

Henning Mortensen udfører alle typer vand, varme, el og ventilationsopgaver – fra rådgivning til installation.

Bomidtvest

Bomidtvest er et af de største selvejende almene boligselskaber i midt- og vestjylland, der bygger, administrerer og udlejer alle typer af boliger – herunder studieboliger, familieboliger og ældreboliger.

Copco A/S

COPCO A/S leverer en bred vifte af standard- og specialkemikalier, der anvendes i efterforsknings-, udviklings- og produktionsfaserne indenfor olie- og gasindustrien.

ML Industries A/S

ML Industries A/S arbejder med rørbukning fra simple løsninger til avanceret 3D CNC rørbukning og forarbejder både sort stål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing.

e-l-m Kragelund A/S

e-l-m Kragelund A/S er en stærk europæisk leverandør af håndteringsudstyr og aggregater til gaffeltrucks, herunder bl.a. gaffelflyttere, rotatorer, sideskift, push-pull og teleskopgafler.

DEIF Logo

DEIF A/S

DEIF er en global leverandør af styrings- og instrumenteringsløsninger.

Hjørring Varmeforsyning Amba

Det er Hjørring Varmeforsynings vision, at være blandt de bedste målt på leveringssikkerhed og varmepris, samt at være en attraktiv samarbejds-partner for lignende virksomheder. Dertil vil man være en ansvarlig virksomhed i lokalområdet både miljømæssigt og socialt.

CGB Eloxering ApS

CGB Eloxering ApS har specialiseret sig inden for overfladebehandling af aluminium og er leverandør til både industrielle og forskningsbaserede kundegrupper.

Sønderborg Kommune

Sønderborg Kommune, herunder det grønne område, havnen og brand og redning.

Beredskab Øst

Beredskab Øst er en sammenslutning af rednings-beredskaberne i Ballerup, Gentofte, Gladsaxe, Herlev og Lyngby-Taarbæk Kommuner.

System Cleaners A/S

System Cleaners A/S leverer produkter og løsninger til optimering af rengøringsprocesserne i føde- og drikkevareindustrien.

Dansani A/S

Dansani A/S er specialister inden for badeværelses-møbler, belysning og bruseløsninger.

Pierre.dk Autolakering A/S

Pierre.dk Autolakering A/S er en stor lakkoncern med afdelinger i Danmark, Sverige og Tyskland.

Jensen Metal A/S

Jensen Metal A/S er en ordreproducerende under-leverandør indenfor rustfrit stål arbejder til en bred vifte af brancher.

SK Forsyning A/S

SK Forsyning A/S er en multiforsyningsvirksomhed med base i Slagelse Kommune, der leverer el, gas, varme, vand og gadelys til sine kunder og sørger for håndtering og rensning af spildevand.

KLAR Forsyning A/S

KLAR Forsyning A/S, der er et fælles forsynings-selskab for Køge, Greve, Solrød og Stevns kommuner, leverer vand og varme og ydelserne rensning af spildevand og håndtering af affald.

Fjerritslev Fjernvarme A/S

Fjerritslev Fjernvarme A/S leverer fjernvarme baseret på biobrændsel.

Leoka A/S

Leoka A/S, der er specialister inden for tråd- og rørbearbejdning, henvender sig til møbel- og inventar-industrien. Leoka A/S’s speciale er fremstilling af svejste konstruktioner, der efterfølgende slibes, poleres, forkromes eller lakeres.

Scandic Pelagic A/S

Scandic Pelagic A/S er specialiser i forarbejdning af sild og produktion af kundetilpassede sildeprodukter.

Lilleheden A/S

Lilleheden A/S tilbyder et bredt produktsortiment i limtræ af højeste kvalitet.

LB Forsikring A/S

LB Forsikring A/S er et medlemsejet forsikrings-aktieselskab, der tilbyder private skadesforsikringer.

Køge Havn

Køge Havn, der er Danmarks ottende største havn, råder over moderne faciliteter indenfor både stykgods, bulk, tank, færgefart og en række andre områder.

TA Service A/S

TA Service yder service til bevægelseshæmmede mennesker, i form af hjælpemidler.

Arbejdernes Boligselskab Gladsaxe

Arbejdernes Boligselskab Gladsaxe er en virksomhed, der opfører, udlejer og administrerer alment boligbyggeri.

Boligselskabet Nordjylland

Boligselskabet Nordjylland er en almen bolig-organisation, der udlejer forskellige boligtyper, fra parcelhuse med have til lejligheder i alle størrelser i hele Nordjylland.

Silkeborg Boligselskab

Silkeborg Boligselskab er en almen boligorganisation, der opfører, udlejer og administrer boliger i Silkeborg Kommune.

Ringkøbing-Skjern Boligforening

Ringkøbing-Skjern Boligforening sikrer boliger til familier, unge og ældre med lejemål fordelt på 51 afdelinger.

Boligforeningen VIBO

Boligforeningen VIBO råder over almene lejeboliger i København og Nordsjælland.

Almenbo

Almenbo er en boligorganisation, som dels administrerer egne boliger med også andre boligselskaber, andelsboligforeninger og ejerforeninger.

Baldersbo

Baldersbo er Ballerup kommunes største bolig-selskab, der tilbyder lejemål i bydelene Ballerup, Måløv og Skovlunde. Baldersbo ejer og administrerer familie-, ungdoms- og ældreboliger samt plejehjem og daginstitutioner.

Arbejdernes Andels-Boligforening

Arbejdernes Andels-Boligforening, AAB Varde, er en boligorganisation som tilbyder beboelser i Varde by.

Slagelse Boligselskab logo

Slagelse Boligselskab

Slagelse Boligselskab er en almen boligorganisation der opfører, administrerer, udlejer, vedligeholder og moderniserer boliger i Slagelse by.