Vores referencer

Avichem Aps samarbejder med en bred vifte af virksomheder indenfor mange forskellige brancher. De har alle det til fælles, at de bl.a. gerne vil have styr på kemikalier og sikkerhed til gavn for både deres medarbejdere, kunder og miljøet fx kan nævnes:

Widex A/S

Den danske virksomhed Widex, er en af verdens førende producenter af høreapparater.  Se hvilke gevinster de har opnået, ved at indføre “COS” i deres organisation.

Bavarian Nordic A/S logo

Bavarian Nordic A/S

Bavarian Nordic er en biotech virksomhed med fokus på udvikling, fremstilling og kommercialisering af cancerimmunterapier og vacciner til infektionssygdomme.

alfalaval logo

Alfa Laval

Alfa Laval Kolding A/S, Alfa Laval Nakskov A/S, Alfa Laval Copenhagen A/S, Alfa Laval Aalborg A/S. Alfa Alval udvikler og producerer bl.a. membraner, udstyr og væsketransport løsninger til fødevareindustrien,  farmaceutiske – og kosmetiske industrier samt kedler, brændere, varmevekslere og inertgasbrændere til skibe.

MT_Hoejgaard_Logo

MT Højgaard A/S

MT Højgaard er en entreprenør virksomhed, der skaber rum, som boliger, sygehuse, veje, broer eller hele byrum.

AVK Logo

AVK International A/S

AVK er global markedsleder inden for ventiler og brandhaner og producerer produkter, der kan hjælpe med at løse den globale udfordring med at reducere vandspild.

Envases Europe A/S

Envases (tidligere Glud & Marstrand A/S) producerer innovative og høj kvalitative metal emballage løsninger til fødevareindustrien

Frederikshavn Forsyning A/S

Frederikshavn Forsyning A/S

Frederikshavn Forsyning A/S er en multiforsyningskoncern, der består af 8 selskaber. Virksomheden sikrer stabil forsyning af el, vand og varme og behandling af spildevand og affald.

Bachtera

Bacthera A/S

Bacthera A/S, der er et joint venture mellem Chr. Hansen A/S og LONZA AG, fremstiller levende bioterapeutiske produkter.

Danpo logo

Danpo A/S

Danpo A/S indgår i fjerkrækoncernen Scandi Standard, der er skandinaviens største forarbejdningsvirksomhed inden for kylling. Koncernen producerer, sælger og markedsfører kølede, frosne og forædlede kyllinger via stærke varemærker som bl.a. Danpo.

Scandi Byg a/s

Scandi Byg er specialister i udvikling, produktion og opførelse af modulbyggeri. De primære forretningsområder er byggeri af boliger, kontorer, institutioner samt forskning/sundhedsfaciliteter.

radiuselnet

Radius

Radius driver det elnet, der forsyner 1 million hjem og virksomheder i Københavnsområdet, i Nordsjælland og i dele af Midtsjælland med elektricitet.

https://radiuselnet.dk

HI-CON A/S

Hi-Con A/S udvikler og producerer altaner, trapper og facader af højstyrkebeton og er specialiseret i skræddersyede, tynde og minimalistiske designs.

https://www.hi-con.dk

Hosta Industries A/S

Hosta Industries A/S er leverandør af kompleks stålbearbejdning – gennem hele processen fra ide og design til færdigt, leveret produkt.

Enemærke_Petersen_Logo

Enemærke & Petersen A/S

Enemærke & Petersen er en landsdækkende entreprenør virksomhed og markedsledende indenfor renovering af almene boliger.

Renosyd_logo

Renosyd I/S

Renosyd er Odder og Skanderborg Kommuners fælles affaldsselskab, der arbejder på at gøre affald til værdi med et fokus på økonomi, miljø og mennesker.

G4S_logo

G4S A/S

G4S er verdens største sikkerhedsvirksomhed med landets største beredskab af vagter, vagtassistenter på kontrolcentralen samt montører og servicemontører.

Fors A/S logo

Fors A/S

Fors A/S leverer vand og fjernvarme, renser spildevand, indsamler affald og driver genbrugspladser i Holbæk, Lejre og Roskilde Kommuner med fokus på bæredygtige løsninger, der tager højde for fremtiden.

Stadler logo

Stadler Service Danmark A/S

Stadler Service Denmark ApS er en del af Stadler Pankow GmbH. Stadler producerer og servicerer jernbanekøretøjer ned pålidelighed og præcision for at sikre, at passagererne ankommer sikkert, hurtigt og bekvemt på deres destination.

Tican Fresh Meat A/S logo

Tican Fresh Meat A/S

Tican er en international fødevarevirksomhed med produktion og salg af fersk og frosset svinekød til detail- og industrikunder. Tican, der er Danmarks andenstørste slagteri, eksporterer til nogle af verdens mest kvalitetsbevidste markeder.

FF Skagen A/S

FF Skagen A/S fremstiller fiskemel og fiskeolie til opdræt af fisk og dyr i akvakultur, agrikultur, minkavl og petfood over hele verden.

Nordlab A/S logo

Nordlab A/S

Nordlab A/S arbejder med analyse af fødevarer, herunder fisk/skaldyr, men også prøver med relation til foder, akvakulturfoder og foderafprøvninger.

Novenco Building and Industry A/S logo

Novenco Building & Industry A/S

NOVENCO Building & Industry designer og fremstiller ventilationsudstyr og ventilatorer, der anvender i industrielle- og beboelsesbygninger over hele verden.

Element Metech A/S logo

Element Metech A/S

Element Metech er en førende leverandør inden for akkrediteret kalibrering og validering af måleudstyr i Danmark med over 100 ansatte og laboratorier over hele landet.

Lindpro Logo

Lindpro A/S

Lindpro er en landsdækkende virksomhed med teknik som kernekompetence, der udfører opgaver indenfor installation, drift og vedligehold af tekniske anlæg og installationer til industri, erhverv, bygning og bolig.

Mil-tek Danmark A/S

Mil-tek A/S leverer luftdrevne affaldspressere og ballepressere i hele Danmark til
komprimering og genbrug af affald som eksempelvis pap, plast, køkkenaffald, Flamingo og dåser.

Ajos logo

Ajos A/S

Ajos er en af Danmarks største udlejere af materiel fx kraner, hejs, skure, strøm og pavilloner, der bl.a. sikrer at byggepladser holder hjulene i gang og at musikken spiller på rockfestivalen.

Bomidtvest logo

Bomidtvest

Bomidtvest er et af de største selvejende almene boligselskaber i midt- og vestjylland, der bygger, administrerer og udlejer alle typer af boliger – herunder studieboliger, familieboliger og ældreboliger.

COPCO_logo

Copco A/S

COPCO A/S leverer en bred vifte af standard- og specialkemikalier, der anvendes i efterforsknings-, udviklings- og produktionsfaserne indenfor olie- og gasindustrien.

ML Industries A/S

ML Industries A/S arbejder med rørbukning fra simple løsninger til avanceret 3D CNC rørbukning og forarbejder både sort stål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing.

e-l-m Kragelund A/S

e-l-m Kragelund A/S er en stærk europæisk leverandør af håndteringsudstyr og aggregater til gaffeltrucks, herunder bl.a. gaffelflyttere, rotatorer, sideskift, push-pull og teleskopgafler.

Hjørring varmeforsyning logo

Hjørring Varmeforsyning Amba

Det er Hjørring Varmeforsynings vision, at være blandt de bedste målt på leveringssikkerhed og varmepris, samt at være en attraktiv samarbejdspartner for lignende virksomheder. Dertil vil man være en ansvarlig virksomhed i lokalområdet både miljømæssigt og socialt.